Studio

Bruutsterdam biedt een studio met een opervlakte van 110 m² met daarin een overschilderbaar cyclorama van 9 bij 9 meter. Volledig blackbox met molton doeken en geluidsdicht. Dit bied een filmmaker de mogelijkheid om elk mogelijke scenario te creëren in de studio waar hij/zij van droomt.

Fase II voltooid, Fase III Najaar 2024

Specificaties

FASE I

110m2 studiovloer

360° Donkere Molton Achtergrond

4m hoogte

Geluidsproof

Live-streaming faciliteiten

Directe toegang tot Cinema

Materiaalhuur mogelijk

FASE II

9x9m Overschilderbare Cyclorama

Cyclorama uitgelicht rondom met RGBWW

LED Skylight 3.6mx2.4m meter voor bijvoorbeeld auto

FASE III

Wil je een regen-scene filmen, dan wordt dit vanaf fase III ook mogelijk. In de studio is ruimte gemaakt voor water voorzieningen met sproei-installatie en afvoer. 

Jouw blanke canvas.

Filmmakers zijn wereldbouwers. Onze studio is gebouwd met modulariteit in het achterhoofd. Achter de studio vind je een opslag vol gave meubels en op de markt van Bruutsterdam bereid je vooraf of tijdens de shoot in alle rust je sets voor.

Zelf geen art team maar wel grootste plannen? Mooi! Onze art directors en team van decorbouwers denken graag mee om van jouw visie een werkelijkheid te maken. In Bruutsterdam werken wij voornamelijk met herbruikbare materialen, dus grote kans dat we binnen no-time iets voor je kunnen opbouwen.

Voor en door filmmakers

Onze Studio was al een dik jaar een geïsoleerde Black-Box, maar toen moesten we bliksemsnel aan die Cinema beginnen. Sinds 1 maand is de witte Cyclorama studio helemaal af. Een volledige witte ruimte die met de molton doeken binnen een handomdraai volledig zwart is. Een ideale studio met geluidsdempend plafond en tot de nok gevuld met de laatste snufjes aan techniek (hier later meer over!). Een studio gebouwd voor film en fotografie, te vullen met jouw eigen setwanden of als witte/gekleurde cyclorama.

< Terug naar overzicht